Kwalitatieve dienstverlening en gekwalificeerde verkoopmarketing via o.a. de site www.broekman‑calis.nl ten behoeve van uw woning.

Bij verkoop begeleiding hebben wij 5 opties tot dienstverlening:

Optie 1: INDICATIE VERKOOPOPBRENGST / SECOND OPINION
Optie 2: VERKOOP BEGELEIDING COMPLEET
Optie 3: VERKOOP BEGELEIDING GEDEELTELIJK
Optie 4: HIDDEN OBJECTS

Optie 1: Indicatie verkoopopbrengst / second opinion

Broekman & Calis maakt een rapportage, waarin bevindingen en advies vermeld worden. Wij geven gemotiveerd een second opinion met betrekking tot woningen die al te koop staan. Anderzijds maken wij een waardebepaling van uw woning. Dit betreft geen taxatierapport.

Optie 2: Verkoop begeleiding compleet

Het complete begeleidingspakket van Broekman & Calis start met een offerte, met daarin een advies over de hoogte van de vraagprijs, de verkoopstrategie en de wijze van presentatie.

Wij verzorgen een full colour brochure, inclusief fotografie en verkoopplattegronden, ten behoeve van geïnteresseerden. Daarnaast melden wij uw woning/object aan op het uitwisselingssysteem van de NVM, Funda en plaatsen wij een presentatie op onze eigen site en op de website van de V.B.O.

Voor de start van de verkoop rechercheren wij o.a. bij het kadaster, de milieudienst, gemeentelijke instellingen en zo nodig bij de Vereniging van Eigenaren. 

Ook verzorgen wij de bezichtigingen, informeren wij de aspirant-kopers en leveren relevante informatie. Na de bezichtiging bespreekt uw makelaar de reactie met u als verkoper.

Bij concrete interesse van één of meerdere partijen adviseren wij u in de te voeren onderhandelingsstrategie, de formulering van een aanbieding voor wat betreft bijvoorbeeld de hoogte van de bieding en de specifieke condities. Ook als de voortgang stagneert, nemen wij de nodige initiatieven.

Wij streven ernaar in de presentatie van de woningen onderscheidend te zijn en te blijven. Potentiële kopers worden bij voorkeur doelgroepgericht benaderd. Wij verzorgen bij verkoop de koopovereenkomst, evenals de gehele afhandeling voor, tijdens en na het transport bij de notaris.

Tarief Verkoopbegeleiding compleet

Bij verkoop wordt de courtage berekend over de gerealiseerde verkoopprijs. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Optie 3: Verkoop begeleiding gedeeltelijk

Broekman & Calis adviseert ook wanneer u als verkoper al zelf een potentiële koper heeft gevonden. Het kan dan gaan om advisering op het gebied van de te volgen strategie en de onderhandeling of het nader informeren van de kopers en de begeleiding bij het aangaan van de koopovereenkomst en de juridische levering.

Tarief verkoop begeleiding gedeeltelijk

Broekman & Calis offreert bij gedeeltelijke begeleiding bij verkoop hetzij een gereduceerde courtage, hetzij een uurtarief.

* Alle percentages en bedragen zijn excl. BTW